Argentinci očajni

Mascherano: Nama je rečeno da je utakmica završila 2:2

Neviđeni kaos u završnici ogleda goruća je tema diljem sportskih medija i društvenih mreža
Sport / Nogomet | 25. 07. 2024. u 00:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neviđen skandal, nešto što se nikada nije dogodilo. Na jednoj od prve dvije utakmice nogometnog turnira na Olimpijskim igrama.
Nakon svega, malo je reći kako su Argentinci ogorčeni. Nakon što im je gol poništen. Na način na koji jeste.

Izbornik olimpijske reprezentacije Argentine, nekoć i slavni stoper Javier Mascherano, nakon utakmice je poručio da "ovakav cirkus još nije doživio", te da nijedna reprezentacija nije željela nastaviti ogled, odnosno odigrati još tri minute nakon prekida u završnici.

Međutim, Mascherano je otkrio da su Argentinci proživljavali neugodnosti i prije utakmice.

"Dan ranije su provalnici upali na naš posjed i opljačkali reprezentativca Thiaga Almadu. I onda se još dogode ovakve stvari, da navijači upadnu na teren i gađaju nas pirotehnikom. Nama je rečeno da je utakmica završila 2:2, ni Maroko nije želio nastaviti", kazao je.

Za to vrijeme, neviđeni kaos u završnici ogleda goruća je tema diljem sportskih medija i društvenih mreža, a raspravi se pridružio i argentinski branič Nicolas Tagliafico.

"Cirkus je gotov, hoćemo li govoriti o razlozima prekida ili se nastaviti praviti glupi? Da je situacija bila obrnuta, ne mogu ni zamisliti što bi se sve pisalo o nama", napisao je Tagliafico na X-u, očito misleći da u fokusu ne treba ostati povratak na teren gotovo dva sata nakon prekida, nego o neprimjerenom ponašanju marokanskih navijača na stadionu u Saint Etienneu.

Iskusni argentinski branič Nicolás Otamendi također je teško pronalazio riječi.

"Ovo je povijesna pogreška. Ovako nešto se nikada nije dogodilo. Maroko nije htio igrati, a nismo ni mi. Čekali smo sat i četrdeset minuta, da nam nitko ništa nije rekao. Bili smo bespomoćni."

Kopirati
Drag cursor here to close