Utakmica završena nakon četiri sata

VIDEO I Nogomet na OI dosadan? Dobili smo najveći skandal ikada

Sudac iz Švedske Glenn Nyberg je napravio nešto što do sada nitko nije. Poništio je gol nakon dva sata!
Sport / Nogomet | 24. 07. 2024. u 23:20 F.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tko je ovo mogao očekivati? Kaos i skandal na utakmici nogometnog turnira na Olimpijskim igrama. Utakmica je igrana na stadionu Geoffroy-Guichard, u Saint-Étienneu. Maroko je imao prevlast na tribinama, jer je među 26,717 gledatelja, najviše bilo navijača Maroka. Očekivano. Na terenu dobra utakmica.

Maroko je vodio 2:0, Rahimi je postigao dva gola u kratkom periodu, Simeone je smanjio na 2:1, nakon čega je krenula opsada gola El Kajouia. Švedski sudac Glenn Nyberg se nije najbolje uklopio. Pustio je malo oštriju igru, pa je onda dijelio kartone. Ukupno ih je pokazao osam. Na to je dodao i nadoknadu od nevjerojatnih 15 minuta, koju je produžio za minuti.

Cristian Medina je upravo tada pogodio za 2:2, nakon čega su navijači Maroka krenuli. U nekoliko navrata prije toga su pojedinačno uskakali na teren, prekidali utakmicu, ali nakon gola su poludjeli. Krenuli su bocama, tvrdim predmetima, čak neki tvrde i topovskim udarima na Argentince. Koji bježe u svlačionicu. Slijedi prekid koji će potrajati.

Video: Prekid u finišu 

Čekalo se više od dvadeset minuta, a onda je stigla informacija kako će se susret nastaviti! Navijači su napustili tribine, utakmica je nakon dva sata nastavljena. Presedan, nešto što se nikada nije dogodilo u povijesti nogometa. Igrači su dobili vrijeme za zagrijavanje i onda je utakmica nastavljena. 

Ali ni tu nije bio kraj bizarnostima. Nyberg je ponovo na sceni. VAR kreće pregledavati Medinin gol za 2:2 i poništava ga jer se strijelac u izgradnji akcije nalazio u nedozvoljenoj poziciji. Nakon dva sata je gol poništen. I na kraju je Maroko u utakmici koja je službeno nakon četiri sata završila slavio 2:1. Nevjerojatno. 

Kopirati
Drag cursor here to close