Skupo ga platili

Merino ozlijeđen na prvom treningu u Arsenalu

Arsenal skupo platio igrača, a sada ostao bez njegovih usluga
Sport / Nogomet | 30. 08. 2024. u 18:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski veznjak Mikel Merino ozlijedio se na prvom treningu svojeg novog kluba Arsenala, u kojeg je došao ovaj tjedan iz Real Sociedada u transferu od oko 32 milijuna eura.

Arsenalov glavni trener Mikel Arteta rekao je u petak da bi Mikel Merino, novi igrač Dinamovog suparnika u Ligi prvaka, mogao izbivati nekoliko tjedana zbog ozljede ramena i da neće igrati u domaćoj prvenstvenoj utakmici protiv Brighton & Hove Albiona u subotu, piše Hina.

''Da, vrlo nesretno. Jučer se sudario i ozlijedio rame, nažalost. Čini se da će izbivati nekoliko tjedana'', rekao je Arteta u petak na konferenciji za medije.

''Sletio je na pod, a Gabi (Gabriel Magalhaes) je pao na njega, i izgleda da ima mali prijelom. Jako ga je boljelo. Morat će napraviti još neke pretrage i tada ćemo znati više''.

Arsenal će u subotu (13.30 sati) ugostiti Brighton, koji je uz "Topnike", Manchester City i Liverpool, u prva dva kola ostvario dvije pobjede.

U četvrtak, na ždrijebu Lige prvaka, Arsenal je izvučen kao jedan od osmorice Dinamovih suparnika.

Hoće li Arteta na raspolaganju imati Mikela Merina za taj dvoboj koji će biti odigran na Emirates stadionu u Londonu, ovisit će i o tome kad će utakmica biti na rasporedu. Uefa će raspored utakmica Lige prvaka objaviti u subotu, 31. kolovoza.

Kopirati
Drag cursor here to close