Nakon pobjede protiv Lugana

Mourinho: Kad sam ja radio stvari koje radi Džeko, uvijek sam dobivao crveni karton

Jose Mourinho je nakon utakmice protiv Lugana komentirao Edina Džeku za kojeg je kazao kako je mladić koji ne stari i koji ima emociju.
Sport / Nogomet | 24. 07. 2024. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turski Fenerbahče pobijedio je rezultatom 4:3 na gostovanju kod švicarskog Lugana u drugom kolu kvalifikacija za UEFA-inu Ligu prvaka.

Uvjerljivo najbolji pojedinac ekipe Josea Mourinha bio je Edin Džeko. 38-godišnji bosanskohercegovački napadač je u prvoj ovosezonskoj utakmici zabio hat-trick, što je oduševilo njegovog trenera:

"Edin je odigrao vrlo, vrlo dobro. Dati tri gola u bilo kojoj utakmici je fantastična stvar. Taj čovjek ne stari. Podsjeća me na mene kad sam bio mlađi. Priča puno, žali se previše. Ima emociju mladića i sretan je jer kada sam ja radio takve stvari, uvijek sam dobivao crveni karton", rekao je Portugalac.

Džeko se nadovezao: "Mourinho je veliki karakter i u njemu ima različitih osoba. Zabavan je kada se šali, a kada je ljut, onda je stvarno ljut", rekao je legendarni centarfor pa se požalio na teren u Švicarskoj.

Naime, riječ je o podlozi s umjetnom travom: "Nedopustivo je da se igra na ovakvom terenu. Nismo se snašli najbolje i primili smo rano gol. Tri primljena gola su previše, ali smatram da je ovaj rezultat jako dobar".

Kopirati
Drag cursor here to close