FC Sevilla

Narugali se Kylianu Mbappeu nakon ispadanja s Eura

Desetkovana Španjolska preokretom je svladala Francusku (2:1) za plasman u finale Europskog prvenstva, a većina promatrača se slaže - posve zasluženo.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2024. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sky Sport / Kylian Mbappe

Furija za važan dvoboj u Münchenu nije mogla računati na trojicu nogometaša koji su do sada bili standardni, a izostanak Danija Carvajala u španjolskoj je momčadi pokrio 38-godišnji Jesus Navas.

Odradio je dobar posao, a onda u 58. minuti zaradio pljesak navijača tijekom izlaska iz igre. Nakon utakmice poklonila mu se i njegova Sevilla, i to na način koji se neće baš svima svidjeti, a posebno Kylianu Mbappeu.

Sevilla je, naime, na službenom profilu na X-u objavila fotografiju na kojoj se u duelu nalaze Jesus Navas i Mbappe sa sljedećim opisom:

"Jesus Navas s obožavateljem." 

Inače, kapetan Seville posljednji je ''preživjeli'' iz sjajne momčadi Španjolske koja je 2010. osvojila Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Navas je tada ušao u igru u 60. minuti umjesto Pedra.

Španjolci su u finalu svladali Nizozemsku, pogotkom Inieste u 116. minuti, a Nizozemci su u tom susretu igrali iznimno grubo, posebice Heitinga koji je pocrvenio u 109. minuti. 

Kopirati
Drag cursor here to close