Za utakmice protiv Intera i Milana

Navijačima Zvezde zabranjeno gostovanje u Milanu

Očekivala se ovakva odluka s obzirom na nerede koji su se dogodili prilikom dolaska navijača Zvezde na utakmice Eurolige u Bologni i Milanu, prošle godine.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2024. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan nakon završetka prvog kola Lige prvaka, talijanska policija je poslala saopćenje FK Crvena Zvezda u kojem je ističe kako je zabranjen dolazak navijača ovog kluba na utakmice protiv Intera i Milana. Očekivala se takva odluka s obzirom na nerede koji su se dogodili prilikom dolaska navijača Zvezde na utakmice Eurolige u Bologni i Milanu, prošle godine.

"FK Crvena zvezda obavještava javnost da je talijanska policija zabranila dolazak i prisustvo navijača našeg kluba na predstojećim utakmicama Lige prvaka protiv Intera (1. listopada) i Milana (11. prosinca).

Ministarstvo policije Italije je zabranilo pristup zvezdašima na mečevima koje će naš klub odigrati u pomenutoj zemlji protiv Intera i Milana. Crvena zvezda apelira na sve navijače da ne putuju na istaknute mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim europskim zemljama.

Talijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu. Za kupovinu ulaznice je neophodan pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion.

FK Crvena zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apelira na navijače ovog kluba da ispoštuju istu".

Utakmice Inter - Crvena Zvezda i Milan - Crvena Zvezda su na rasporedu 1. listopada odnosno 11. prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close