U dresu Barcelone

Olmo se ozlijedio nakon tri utakmice: Čeka ga duži oporavak

"Očekuje se da će biti nedostupan oko 4-5 tjedana", kratko su poručili iz katalonskog kluba na službenim kanalima.
Sport / Nogomet | 16. 09. 2024. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona / Dani Olmo

Dani Olmo je saznao loše vijesti! Nakon što je treću utakmicu zaredom zabio za Barcelonu, morao je izaći iz igre nakon samo sat vremena.

Osjetio je bol u tetivi desne noge, pa više nisu htjeli riskirati ni on ni trener Hansi Flick, koji ga je odmah izvukao iz igre.

Prve prognoze glasile su da će Olmo posve sigurno preskočiti utakmicu protiv Monaca na otvaranju Lige prvaka, no da bi se trebao vratiti za deset dana.

Nažalost, kako prenosi Gol.hr. pregledima je utvrđeno da je Olmo zadobio puno težu ozljedu te da ga čeka najmanje mjesec dana oporavka:

"Obavljeni testovi nad Danijem Olmom otkrili su da je ozlijedio desnu tetivu. Očekuje se da će biti nedostupan oko 4-5 tjedana", kratko su poručili iz katalonskog kluba na službenim kanalima.

Olmo se ljetos preselio u Barcelonu iz RB Leipziga za odštetu od 55 milijuna eura, Katalonci su imali dosta problema s registracijom novog pojačanja zbog financijskih problema, no nekako su pronašli mjesta u budžetu za Olma, koji se nakon samo tri odigrane utakmice ozlijedio...

Kopirati
Drag cursor here to close