Pred utakmicu Inter - Crvena Zvezda

Policajci među novinarima tražili navijače

Policija je krenula prema hotelu, ali onom u kojem se nalaze novinari iz Srbije. Prema informacijama s terena, policajci su napravili manju kontrolu tražeći navijače Zvezde.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2024. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je još ranije najavljeno kako navijači Crvene Zvezde ne mogu prisustvovati utakmici Lige prvaka u Milanu, manja skupina se pojavila dan prije utakmice. Oni su prošli jednim dijelom grada, te su se određeno vrijeme zadržali ispred hotela u kojem je smještena ekipa.

U tom trenutku nije bilo reakcije policije, ali nekoliko sati kasnije jeste. Policija je  krenula prema hotelu, ali onom u kojem se nalaze novinari iz Srbije. Prema informacijama s terena, policajci su napravili manju kontrolu tražeći navijače Zvezde. Jedna skupina novinara je legitimirana, ali se sve završilo na tome.

"Veliki skandal dogodio se oko šest sati ujutro kada su pripadnici talijanske policije bukvalno upali u smještaj i odmah krenuli postavljati pitanja prisutnima. Potom su provjerili putovnice i akreditacije medijskih djelatnika te nakon nekoliko minuta otišli. Interesantno je to što su provjeravali uglavnom mlađe ljude, što može biti indikacija da su tražili navijače Zvezde", piše srpski Telegraf o ovom ranojutarnjem događaju u Milanu. Policija je tijekom noć i u Milanu pojačala svoje mjere koje će čini se dobiti na intenzitetu kako se utakmica bude približavala.

Kopirati
Drag cursor here to close