EURO 2024

Policija u Dortmundu hvatala muškarca na krovu stadiona

Ne zna se što je on radio gore, ali nakon što ga je policija uočila počela je s intervencijom.
Sport / Nogomet | 30. 06. 2024. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jaka kiša, munje, gromovi, prekid, pa uzbuđenja na terenu. Detalji koji su obilježili utakmicu u Dortmundu. Barem ono što smo mogli vidjeti. Neke "stvari" nisu išle u TV prijenosu. "Stvari" vezane za osiguranje utakmice. Koje je imalo posla s maskiranim muškaracem koji se popeo na konstrukciju krova stadiona.

Ne zna se što je on radio gore, ali nakon što ga je policija uočila počela je s intervencijom. Prvo su krenuli pozivi za njegovim silaskom, a onda su se morali vaditi i pištolji. Na kraju se maskirani muškarac predao policiji koja mu je skinula masku, stavila mu lisice i odvela u policiju. Još uvijek nije potpuno jasno kada se muškarac popeo na konstrukciju - prije, za vrijeme ili poslije utakmice. Nekoliko medija donosi različitu verziju te priče.

Jasno je da se sve događalo dok je publika još uvijek bila na stadionu, a ovaj incident je potegnuo pitanja o sigurnosti. Ona je dovedena u pitanje i nakon utakmice između Portugala i Turske kada je čak šest ljudi utrčalo na travnjak za vrijeme utakmice. Većina njih je samo željela selfie s Cristianom Ronaldom pa nije bilo incidenata, ali je policija svejedno povećala sigurnosne mjere. Njemački Bild tvrdi kako je oko 22 tisuće policajaca angažirano na osiguranju Europskog prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close