Zbog korištenja pirotehnike

Prekinut derbi Antverpena

Navodno je prekid bio spreman već nakon prvog poluvremena, ali kako je utakmica bila u tom trenutku otvorena (Antwerp je vodio 1:0), navijači gostujuće ekipe su pričekali kako će se stvari razvijati.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2024. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se u Belgiji igrao derbi susret Antwerpena, sastali su se Royal Antwerp i Beerschot. Navijači kluba koji se nakon dvije godine ponovo vratio u društvo najboljih su bili u centru pažnje. Oni su kod rezultata 4:0 jednostavno prekinuli utakmicu.

S obzirom na to da u Belgiji vrijedi pravilo kako nema dva puta vraćanja igrača iz svlačionice, sudac susreta Lothar D'hondt je nakon nastavljenog korištenja pirotehnike odlučio prekinuti susret. Iz Belgije dolaze informacije kako su navijači Beerschota ranije upozorili upravo da su spremni prekinuti utakmicu.

Navodno je prekid bio spreman već nakon prvog poluvremena, ali kako je utakmica bila u tom trenutku otvorena (Antwerp je vodio 1:0), navijači gostujuće ekipe su pričekali kako će se stvari razvijati. Kako su Chery i Janssen svojim golovima posao završili za neke četiri minute, navijači Beerschota su odlučili uz pomoć pirotehnike prekinuti utakmicu. Sudac je igrače sklonio u svlačionicu, a kako se situacija nije smirila niti nakon pauze od 15 minuta, susret je prekinut.

Kopirati
Drag cursor here to close