Nakon skupštine kluba

Rahimić: Mi već od danas krećemo raditi još ozbiljnije

Skupština je imenovala i novi saziv Upravnog odbora koji će u narednom periodu činiti gospođa Amira Trbonja, kao i gospoda Fahrudin Umihanić, Nedim Marić, Adnan Frenjo, Nedim Badžak i Haris Maksumić.
Sport / Nogomet | 17. 09. 2024. u 00:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna dilema je riješena, ako je uopće postojala. Nakon odlaska Senada Kevelja, Admir Rahimić je preuzeo ulogu prvog čovjeka kluba. Od ponedjeljka i vanredne sjednice Skupštine, Rahimić je i službeno predsjednik. Već određeno vrijeme Rahimić je bio član Upravnog odbora kluba i svakako je jedan od zaslužnijih za potpisivanje ugovora s kompanijom Puma, kao i dovođenje prošlog trenera Damira Čanadija, odnosno novog Irfana Buze koji bi u petak trebao sjediti na klupi Veleža u susretu protiv Sloge iz Doboja.

Na prijedlog novog Predsjednika Kluba, za zamjenika predsjednika FK Velež imenovan je dugogodišnji član uprave i sponzor Anel Demić.

Pored predsjednika Rahimića i zamjenika predsjednika gospodina Demića, Skupština je imenovala i novi saziv Upravnog odbora koji će u narednom periodu činiti gospođa Amira Trbonja, kao i gospoda Fahrudin Umihanić, Nedim Marić, Adnan Frenjo, Nedim Badžak i Haris Maksumić.

Po okončanju zasjedanja najvišeg klupskog organa kratku izjavu za službenu stranicu Kluba dao je novoimenovani Predsjednik FK Velež gospodin Rahimić:

"Prije svega moram reći da mi je izuzetno drago da smo večeras još jednom pokazali da je Velež iznad svih nas i da je večerašnja Skupština protekla u jednoj pozitivnoj i konstruktivnoj atmosferi. Kontinuitet je nešto što je posebno važno, pogotovo u ovako velikom kolektivu. Drago mi je što nam se pridružio gospodin Fahrudin Umihanić koji će sigurno donijeti novu energiju, a sve u svrhu što kvalitetnijih budućih odluka za dobrobit našeg Kluba. Mi već od od danas krećemo raditi još ozbiljnije i pustit ćemo da naša djela govore. Naše navijače i sve one koji vole Velež mogu samo zamoliti da, kao i do sada, nastave biti podrška Klubu i da nam daju vjetar u leđa jer samo tako ćemo uspjeti napraviti bolje rezultate i nastaviti stvarati jedan uređen i moderan europski klub", izjavio je gospodin Rahimić.

Kopirati
Drag cursor here to close