Zlatko Stanković Stane

Renomirani nogometni stručnjak sudjelovat će u radu škole nogometa HŠK Zrinjski

Specijalist za rad s mlađim dobnim kategorijama gosp. Zlatko Stanković Stane ponovno dolazi u posjet školi nogometa mostarskog kluba.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2024. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon održanog predavanja za trenere škole nogometa HŠK "Zrinjski" Mostar u svibnju prošle godine, specijalist za rad s mlađim dobnim kategorijama gosp. Zlatko Stanković Stane ponovno dolazi u posjet školi nogometa mostarskog kluba.

Ovoga puta trenerski stručnjak koji je sudjelovao u stvaranju Davor Šuker Soccer Academy u Mostaru će boraviti od 29. rujna do 6. listopada 2024. god. i sudjelovati će u radu zajedno s licenciranim trenerima s mlađim uzrastima HŠK "Zrinjski" Mostar.

Nakon bogate trenerske karijere i stečenog ogromnog iskustva u radu s mladim igračima gosp. Zlatko Stanković Stane za vrijeme boravka u Mostaru, dio stečenog znanja podijeliti će i s trenerima što će im dodatno pomoći u radu s mlađim uzrastima.

Napomenimo da su se pod njegovim vodstvom isklesali, primjerice, Davor Šuker, Goran Vlaović, Igor Cvitanović, Zoran Zekić, Draženko Bogdan, Krunoslav Rendulić.

Pored dugogodišnjeg rada kao trener u nogometnoj školi NK Osijek Zlatko Stanković radio je i u "Davor Šuker Soccer Academy", po povratku iz Rusije radi u Hrvatskom Nogometnom Savezu kao instruktor za Istarsku županiju. Nakon rada u HNS-u radi u omladinskim školama NK Istra 1961 i HNK Šibenik kao stručni voditelj nogometne škole.

Kopirati
Drag cursor here to close