Ludi iznos

Ronaldo čelnicima kluba: "Dovedite ga i dajte mu milijun eura tjedno"

Vjeruje da bi sa Cityjevom zvijezdom Kevinom De Bruyneom Al Nassr postao najbolja momčad saudijske Pro lige.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2024. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AlNassr Saudi Facebook / Cristiano Ronaldo

Osim što je glavni igrač i najveća zvijezda Al Nassra, Cristiano Ronaldo prometnuo se i u ulogu savjetnika uprave saudijskog prvoligaša.

Naravno, nije slavni Portugalac i službeno dobio novu funkciju, ali se tako može zaključiti iz njegovog najnovijeg javnog istupa u kojem klupskom čelništvu sugerira dovođenje belgijskog veznjaka Kevina De Bruynea.

Vjeruje da bi sa Cityjevom zvijezdom Al Nassr postao najbolja momčad saudijske Pro lige, a pritom je važan podatak da Belgijcu na kraju ove sezone istječe ugovor, prenose Sportske novosti

Cityjeva uprava priprema novi ugovor za 33-godišnjaka, no njegova bi plaća na Etihadu ubuduće bila značajno manja u odnosu na aktualnu koja mu jamči 450.000 eura tjedno.

Bogati Saudijci vabili su De Bruynea u svoju ligu i ovog ljeta. On je taj poziv odbio, iako je ostavio otvorena vrata za eventualni budući angažman.

"Čitao sam puno naslova, ali nisam ni s kim razgovarao. Nadam se da mogu trajati još par godina. Svi znaju da imam ugovor sa Cityjem još godinu dana, pretpostavljam da ćemo razgovarati u sljedećim mjesecima. Ako ne, morat ću potražiti nešto drugo, ali teško je reći što će se dogoditi. Gledajte, imam više nego dovoljno novca, to znam jako dobro. Ako će mi netko ponuditi ludi iznos, tada to nije za mene, nego za moju obitelj, prijatelje, za moju djecu i unuke, za susjede moje djece", rekao je ljetos De Bruyne.

Ozljede ga u posljednje vrijeme često napadaju, pa je tako prošle sezone mirovao par mjeseci zbog problema s mišićem kvadricepsa, a trenutačno je tri tjedna izvan terena zbog ozljede prepona.

Navodno mu je Al Nassr spreman ponuditi čak 1,2 milijuna eura tjedne plaće...

Kopirati
Drag cursor here to close