Gol posvetio ocu

VIDEO I Ronaldo postigao više golova u svojim tridesetim nego u dvadesetim

Ronaldo se može pohvaliti da je više pogodaka u karijeri zabio u tridesetim godinama života (441) nego u dvadesetima (440).
Sport / Nogomet | 01. 10. 2024. u 01:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Al Nassr je savladao katarski Al Rayyan rezultatom 2:1. 2. kolu elitne skupine azijske Lige prvaka, a u strijelce se upisao i nezaobilazni Cristiano Ronaldo. Portugalski veteran zabio je u 76. minuti i tako povisio prednost svoje ekipe u tom trenutku na 2:0.

Portugalac je pogodio lijevom s desne strane kaznenog prostora na asistenciju Abdulrahmana Ghareeba i zabio svoj 904. pogodak u karijeri, a sada se može pohvaliti i time da je više pogodaka u karijeri zabio u tridesetim godinama života (441) nego u dvadesetima (440).

Video: Al Nassr - Al Rayyan 

.

Pogodak je posvetio svom ocu koji bi u ponedeljak proslavio svoj 71. rođendan. Podsjećamo, Ronaldov otac José Dinis Aveiro preminuo je 2005. u Londonu od zatajenja jetre.Al Nassr, čiju je klupu nedavno preuzeo Stefano Pioli, u elitnu fazu Lige prvaka ušao je s remijem i današnjom pobjedom, a u Pro ligi trenutno je četvrtoplasirani s četiri boda zaostatka za Al Hilalom.

Kopirati
Drag cursor here to close