Dosta uzbuđenja u Premiershipu

VIDEO I Simultanka Palmera, Trossard spriječio iznenađenje

Cole Palmer je odigrao šahovskim rječnikom simultanu. Sam protiv neugodnog Brightona. Postao je prvi igrač koji je zabio četiri gola u prvom poluvremenu.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2024. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Onako kako je to u prošlom kolu Arsenal ostao bez dva boda, danas je osvojio tri. Prvo poluvrijeme "Topnici" su odradili na svoj način. Golovima Martinellija i Trossarda, Arsenal je nakon prvog poluvremena vodio 2:0. I nitko nije očekivao da se stvari zakomplicirati u nastavku.

Ali nije prvi put da se nešto slično događa Arsenalu.Justin je prvo na otvaranju drugog dijela došao na 2:1, a onda je isti igrač pogodio u 63. minuti za 2:2. Nakon toga je u centru pažnje bio golman Leicestera Hermansen koji je branio sve što je mogao. Na kraju je Trossard nakon kornera pogodio Ndidija koji postiže autogol. U posljednjim trenucima konačan rezultat nakon jedne kontre postavlja Havertz.

Prvi poraz ove sezone upisala je ekipa Nottingham Foresta. Jiménez je iskoristio jedanaesterac u 51. minuti za Fulham koji sada ima 11 bodova na šestom mjestu.

Bez pobjednika je završio susret Brentforda i West Hama. U trećoj uzastopnoj utakmici igrači Brentforda postižu rani gol, unutar prvih 60 sekundi. Mbeumo je sjajno pogodio iz voleja. Bez obzira na rani gol, igrači West Hama nisu klonuli, uspjeli su stvoriti nekoliko prilika. Tek u drugom dijelu Tomas Soucek uspijeva pronaći put do mreže domaćeg sastava.

Cole Palmer je odigrao šahovskim rječnikom simultanu. Sam protiv neugodnog Brightona. Postao je prvi igrač koji je zabio četiri gola u prvom poluvremenu. Zahvaljujući Palmeru u zaborav će pasti loš dan Roberta Sancheza. Gosti su čak i prvi poveli golom Ruttera, ali je onda Palmer za deset minuta kompletirao hat trik. S tim da je drugi gol postigao s bijele točke. Baleba je smanjio na 3:2, ali je onda još jednom prije odmora Palmer pogodio. Njegova četiri gola, šest ukupno za 45 minuta, krajnje nevjerojatnih na Stamford Bridgeu. To je na kraju bio konačan rezultat.

Video: Cole Palmer 

Nakon što su u prvih pet utakmica ove sezone dohvatili jedan bod, nogometaši Evertona su danas napokon osvojili tri. Palace je poveo nakon 10 minuta, zahvaljujući Marcu Guehiju. U sedam minuta drugog dijela Dwight McNeil se dva puta upisao u strijelce i nakon malo smanjio pritisak na svoju ekipu i trenera Sean Dychea.

Kopirati
Drag cursor here to close