Novi domaći poraz West Hama

VIDEO I Chelsea izgleda sve bolje, Jackson sredio West Ham

Uprava Vest Hama je ovog ljeta potrošila 144.000.000 eura na dovođenje novih igrača. Ako ovako nastave, Julen Lopetegui bi mogao biti bivši.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2024. u 16:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza od Manchester Cityja, Chelsea je uzeo lijepih deset bodova pa se danas poravnao s Arsenalom i Newcastleom. Zanimljivo, sve tri pobjede Chelsea je ostvario na gostovanjima. Od Wolverhamptona, preko Bournemoutha i West Hama danas.

Junak utakmice je bio raspoloženi Nicolas Jackson, dvostruki strijelac. Prvi je postigao jako rano, već nakon četiri minute utakmice Jadon Sancho je gurnuo loptu za Jacksona koji prolazi po lijevoj strani, vukao je dugo loptu nekih tridesetak metara i onda iskosa s live strane kroz noge matirao Alphonsa Areolu.

Samo osam minuta kasnije Jackson u šansu gura Palmera, ovaj loptu šalje pored gola. U 18. minuti, Jackson je opet dobio sjajnu loptu, ovaj put kroz sredinu Moises Caicedo je asistent, još jednom golman West Hama nije imao šanse. Kod prvog gola Edson Alvarez nije mogao zaustaviti Jacksona, kod drugog u leđa mu je gledao Max Kilman

Video: West Ham - Chelsea 

Utakmica je rezultatski odlučena na otvaranju drugog dijela. I treći put Jackson ide nezaustavljivo, samo što je ovaj put dao loptu Palmeru koji lijepo pogađa za 0:3. Uprava Vest Hama je ovog ljeta potrošila 144.000.000 eura na dovođenje novih igrača. Ako ovako nastave, Julen Lopetegui bi mogao biti bivši. Već sada je Španjolac upisan u negativne knjige rekorda. West Ham nikada u svojoj povijesti nije izgubio prve tri utakmice na domaćem terenu u prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close