Talijani javljaju

Stigla ponuda za Martina Baturinu: Ne zadovoljava apetite Dinama

Fiorentina je na Maksimir poslala ponudu od 14 milijuna eura uz bonuse, javlja Di Marzio.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2024. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo / Martin Baturina

Taman na dan najvažnije utakmice Dinama posljednjih godina, poznati talijanski stručnjak za transfere, Gianluca di Marzio ispalio je vijest kako je Fiorentina poslala ponudu Dinamu za Martina Baturinu.

Mladi 21-godišnji rođeni Splićanin najvrjedniji je eksponat u Dinamu i cijelom hrvatskom nogometu. Talijanski novinar piše kako Dinamo traži za njega 20 milijuna eura, iako će neki reći kako na Maksimiru možda mogu tražiti i više ako se plasiraju u Ligu prvaka i napune blagajnu do vrha.

Baturina je krajem prošle sezone i početkom ove opet ušao u formu na razini one zbog kakve su mu predviđali veliki transfer, prenosi Gol.hr

Prošle sezone dosta se mučio da je pronađe, ali uspjelo mu je to u najvažnijem, drugom dijelu prvenstva.

No često tržište samo odredi pravu stvarnu vrijednost nekog igrača, što će konačno pokazati i transfer, onda kad se dogodi. Fiorentina je na Maksimir poslala ponudu od 14 milijuna eura uz bonuse, javlja Di Marzio.

To sigurno ne zadovoljava apetite Dinama, čak i da propuste 3-0 protiv Qarabaga i ne plasiraju se u Ligu prvaka.

Monaco, Villarreal, Leipzig i Dortmund također se raspituju o Baturini i čekaju rasplet situacije, no čini se da barem zasad ne trebaju brinuti da će Martin put Firence.

Kopirati
Drag cursor here to close