Promocija

Svečani petak za Velež - Stiže Godišnjak za sezonu 2023./24.

Radi se o jedinstvenoj publikaciji koja na jednom mjestu donosi sve najvažnije detalje iz minule sezone FK Velež a koja će biti promovirana u petak 5. srpnja.
Sport / Nogomet | 03. 07. 2024. u 19:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Promocija Veležovog Godišnjaka za sezonu 2023./24.

Dok se ekipa užurbano priprema za premijerni europski nastup ovog ljeta u okviru Konferencijske lige, Fudbalski klub Velež će u petak 5. srpnja 2024. svečano promovirati Godišnjak za sezonu 2023./24.

Radi se o jedinstvenoj publikaciji koja na jednom mjestu donosi sve najvažnije detalje iz minule sezone. Strijelci, sastavi, pobjede, detaljne statistike, ekskluzivni intervjui, kao i mnogobrojne fotografije koje su obilježile sezonu koju je Klub okončao izborivši nastup na europskoj fudbalskoj pozornici, samo su neka od obilježja ove jedinstvene publikacije koja će javnosti biti predstavljena u petak u 20:30 sati u mostarskom Centru za kulturu.

''Velež je prošle sezone napredovao na mnogo polja. Ekipa je ponovo izborila nastup na europskoj sceni ali je paralelno sa uspjehom na terenu klub rastao u svim segmentima poslovanja. Konstantno se radi na unaprjeđenju infrastrukture i stvaranju preduslova da Velež evropske utakmice igra na svom stadionu. Na sreću nas koji smo zaduženi da ono što se dogodilo zabilježimo, uprava kluba odlučila je podržati ovaj projekt. U godišnjaku se nalaze izvještaji sa svih utakmica, biografije svih igrača, bogata statistika, pregled utakmica svih omladinskih selekcija Veleža i sve te obogaćeno s preko 300 atraktivnih fotografija'' - istaknuo je uoči promocije urednik ovog Godišnjaka, sportski novinar Dario Mehmedović.

Na svečanoj promociji će, osim urednika Godišnjaka, govoriti i predsjednik Upravng odbora Fudbalskog kluba Velež Senad Kevelj.

Dolazak na svečanost u mostarski Centar kultur najavili su brojni bivši igrači mostarskih Rođenih poput Bajevića, Marića, Hadžiabdića, Velagića, Remetića, Serdarevića i drugih.

Osim u klupskim prostorijama, Godišnjak Fudbalskog kluba Velež će se moći kupiti i online, putem službene internet stranice FK Velež.

Kopirati
Drag cursor here to close