Novi kiks

Velež i s novim trenerom razočarao: Rođeni bez golova sa Slogom

U prvoj utakmici pod vodstvom novog trenera Irfana Buza Velež je odigrao 0:0 sa Slogom što je Rođenima treći neriješen ishod u nizu.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2024. u 19:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež dočekao je službeni debi novog trenera, Turčina Irfana Buza koji je napokon registriran, ali nije dočekao novu pobjedu. Rođeni su odigrali 0:0 s dobojskom Slogom i njihova kriza rezultata se nastavila.
 
Velež je od početka imao inicijativu, no Sloga se više nego uspješno branila. U 21. minuti Milak je oboren na samom rubu šesnaesterca, sudac Nihad Ljajić ništa nije pokazao, a čekao je i odluku VAR-a.
 
No, ni nakon VAR provjere Velež nije dobio jedanaesterac. Nešto kasnije domaći su imali najbolju priliku, vratar Pavlović izašao je s gola, a Jevtović ga je pokušao lobovati, no lopta je završila na mreži.
 
U drugom dijelu Velež je krenuo još odlučnije. Prilike su promašivali Lohan i Milak, no Pavlović i njegova obrana bili su sigurni. Posljednja prilika domaćih propala je u sudačkoj nadoknadi kada je udarac Halilovića blokiran.
 
Nakon novog remija, trećeg u nizu, nogometaši Veleža moraju već u utorak na novo gostovanje, ovaj put kod posljednje ekipe u ligi, GOŠK-a u Gabeli.
 


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close