Sedmo kolo

Velež dočekuju Slogu, Buz debitira?

"Radili smo analizu koja je jako važna, jako puno smo razgovarali u posljednje vrijeme, što moramo uraditi", kaže trener Veleža Buz.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2024. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža u sedmom kolu domaćeg prvenstva na svom terenu dočekuju ekipu Sloge iz Doboja. Utakmica u kojoj traže prva tri "domaća" boda, jer jedinu pobjedu do sada Rođeni su ostvarili na Pecari. Novi trener, Irfan Buz je tu zvanično osam dana, uspio je kompletirati određeni broj treninga, ali još uvijek nije izvjesno hoće li upravo protiv Sloge debitirati.

Za Velež utakmica izuzetno važna, s obzirom na to da je ekipa u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojila pet bodova. Zato bi ovaj duel trebao biti jedna vrsta prekretnice. Pred seriju izuzetno teških, neugodnih utakmica. Sigurno ni ova protiv Sloge neće biti laka s obzirom na to da se radi o izuzetno iskusnom protivniku, s igračima poput Jovića, Veselinovića, Vidića, Mrkaića, golmana Pavlovića. Iako je tu tek kratko vrijeme, navijači Veleža se nadaju da bi mogli vidjeti barem djelić nečega novog što bi Buz kao trener mogao ponuditi.

"Momci su radili dobro, mislim da su svjesni situacije u kojoj se klub nalazi i svi zajedno želimo što prije da izađemo iz iste. Radili smo analizu koja je jako važna, jako puno smo razgovarali u posljednje vrijeme, što moramo uraditi. Protivnik je vrlo neugodan, primijetio sam centarfora Vidića, vrlo neugodan igrač, ali mi igramo kući, želimo tu pobjedu. S pobjedom bi stvari izgledale puno bolje i ekipa će u nastavku izgledati sve bolje i bolje", rekao je na jednom od posljednjih treninga novi trener Buz.

Utakmica između Veleža i Sloge na rasporedu je od 18 sati, kao jedna od tri koje se igraju ovog petka. Prva je ona u Konjicu u kojoj se sastaju Igman i Sloboda (16.00), treća na Pecari, Široki Brijeg - GOŠK (20.15).

Kopirati
Drag cursor here to close