Rođeni po pobjedu

Velež u Andori ipak uz TV prijenos

Mostarski Velež sutra od 18 sati igra uzvratnu utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige u Andori protiv Inter Club d’Escaldesa.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2024. u 11:35 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je razočarao svoje navijače odigravši 1:1 s Interom Escaldesom na Grbavici, ali će u četvrtak imati novu priliku. Ako žele proći u drugo kolo kvalifikacija morat će pobijediti domaćina, u regularnom dijelu ili produžecima.

“Trebamo biti jako oprezni sa njihovim dugim loptama, to nam je pravilo velike probleme. Mislim da će i u drugoj utakmici igrati sa istom idejom i moramo nastojati da ih više uvedemo u igru, da ne dižu loptu. Sada znamo mnogo više jedni o drugima i naš jedini cilj je proći dalje. Želimo slaviti u Andori i tako ćemo se postaviti na samoj utakmici”, istaknuo je šef stručnog štaba Rođenih Damir Čanadi uoči puta, prenosi Arena Sport.

Iako je bilo govora da prijenosa utakmice neće biti, jer navodno nije bilo osigurano emitiranje signala, Arena Sport javlja da je osiguran direktan TV prijenos susreta, koji će biti emitiran na kanalu Arena 1 Premium.

Kopirati
Drag cursor here to close