Iznenađenje u Californiji

VIDEO I Brazilu samo bod, Kolumbija vrlo dobra

Golman Kostarike Patrick Sequera je svakako u jednoj ovakvoj utakmici bio jedan od junaka.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2024. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od Argentine, Brazil je u prvom nastupu na Copi osvojio samo bod. Iako je s druge strane bila skromna Kostarika. Brazilci su u kvalifikacijama za SP nanizali tri poraza zaredom, nakon čega su odigrali pet prijateljskih utakmica. Dobili su dvije.

Dorival Júnior koji je preuzeo reprezentaciju u siječnju, očito će trebati još malo vremena, da ekipu posloži na najbolji način. Brazil je, očekivano, dominirao utakmicom. Marquinhos je u prvom dijelu zabio, ali mu gol nije priznat. Paqueta je u nastavku pogodio stativu, a Seleçao je ukupno imao 19 udaraca u gol, od čega sedam u okvir.

Golman Kostarike Patrick Sequera je svakako u jednoj ovakvoj utakmici bio jedan od junaka, iako treba pohvaliti Argentinca
Alfara na klupi ove reprezentacije, jer je taktički vrlo dobro pripremio ekipu koja je naravno sve svoje nedostatke nadoknadila velikom borbenošću.

Video: Brazil - Kostarika 

Za plasman u četvrtfinale Brazil će morati ponuditi puno više protiv daleko jačih ekipa od Kostarike, Paragvaja i posebno Kolumbije. Kolumbija je većim dijelom utakmice protiv Paragvaja izgledala odlično. Nestor Gabriel Lorenzo na raspolaganju ima sjajnu ekipu koja je već u prvom dijelu vodila 2:0. Muñoz je pogodio glavom na centaršut Rodrígueza, dok se za drugi gol pobrinuo Lerma u 42. minuti. Paragvaj se nije predavao, imao je neke situacije, Enciso je smanjio na 2:1. Bilo je dovoljno vremena da se možda čak izvuče bod, ali je Kolumbija sačuvala prednost.

Video: Kolumbija - Paragvaj   
Kopirati
Drag cursor here to close