Copa America

VIDEO I Neredi navijača, Messijeve suze, titula Argentini

Važan detalj se dogodio u 66. minuti kada je Messi morao napustiti igru zbog ozljede. Kamere su uhvatile Argentinca kako po izlasku plače na klupi, vjerojatno svjestan činjenice da je ovo njegov posljednji veliki turnir u dresu Argentine.
Sport / Nogomet | 15. 07. 2024. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju je ipak odigrano veliko finale Copa Americe. Organizatori su pod pritiskom navijača Kolumbije morali početak utakmice prolongirati. Veliki broj njih je tražio način da se nađe na tribinama pod svaku cijenu iako nisu imali ulaznica. Neki su prolazili kroz otvore za ventilaciju. U svom tom kaosu organizatori su bili prisiljeni u jednom trenutku zatvoriti stadion. Početak utakmice je prolongiran u nekoliko navrata, pa je utakmica počela s nekih sat vremena zakašnjenja.

Video: Neredi prije utakmice 

Na terenu nije nedostajalo uzbuđenja, žestokih duela, iako je prilika, onih velikih bilo jako malo. Važan detalj se dogodio u 66. minuti kada je Messi morao napustiti igru zbog ozljede. Kamere su uhvatile Argentinca kako po izlasku plače na klupi, vjerojatno svjestan činjenice da je ovo njegov posljednji veliki turnir u dresu Argentine. Na kraju je utakmica otišla u produžetke, a tamo je Lautaro Martinez postigao gol na dodavanje Lo Celsa u 112. minuti. Tako je branitelj naslova Argentina rekordni 16. naslov na Copa Americi.

Video: Finale 
Kopirati
Drag cursor here to close