Nunez i suigrači spašavali članove obitelji

VIDEO I Kaos na Copi: Igrači Urugvaja u tučnjavi s navijačima Kolumbije

Kada se situacija smirila, vidjela se najpotresnija scena nevjerojatnih nereda. Kamere su prikazale Nuneza koji drži svoje dijete koje je nekako izvukao iz tog kaosa na tribinama.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2024. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od prvog polufinala, drugo na ovogodišnje izdanju Copa Americe između Kolumbije i Urugvaja bilo je ono baš "južnoameričko". Žestoko na tribina, jednako tako na terenu. I kako to bude, događaji na tribinama su zasjenili sami teren. A tamo je bio kaos i to nakon utakmice.

U jednom trenutku je Darwin Nunez, napadač Urugvaja i Liverpoola, uletio je na tribinu punu navijača Kolumbije te na njih krenuo šakama. Uskoro su mu se pridružili ostali još neki suigrači. Kako navode pojedini mediji, Nunez je odlučio reagirati na ovaj način jer su tijekom utakmice navijači Kolumbije vrijeđali njega i članove njegove obitelji koji su bili u blizini. Defenzivac Urugvaja Jose Maria Giménez je dao svoje viđenje situacije.

"Bila je to katastrofa; nije bilo policije i morali smo da branimo članove svoje obitelji. Za sve su krive osobe koje su bile pijane, tako to bude, kada na stadion pustite takve ljude. Organizatori su ostavili naše članove obitelji među navijače Kolumbije"

U takvoj situaciji Nuneza je bilo skoro nemoguće zaustaviti. On je udarao redom kako bi se probio do članova obitelji. Nunez se nije zaustavio na napadu šakama na navijače Kolumbije. Nakon što je članove obitelji izveo na sigurno, a napadači na nju uhićeni, napustio je tribinu na kojoj se tukao. No onda su ga navijači Kolumbije počeli vrijeđati, na što se on opet zaletio na njih, samo sada na terenu i gađao ih stolicom.

Kada se situacija smirila, vidjela se najpotresnija scena nevjerojatnih nereda. Kamere su prikazale Nuneza koji drži svoje dijete koje je nekako izvukao iz tog kaosa na tribinama.

Kopirati
Drag cursor here to close