Novi neuspjeh Brazila

VIDEO I Poraz Brazila, Nandez "slomio" Rodryga

Detalj koji je obilježio drugo poluvrijeme, ali i ovu utakmicu je svakako žestoki start Nandeza na Rodrygu. Igrač Reala je morao napustiti teren, Nandez je nakon provjere VAR-a dobio crveni karton.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2024. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bio prvi "veliki derbi" na ovogodišnjoj Copi. Duel između ljutih rivala, Brazila i Urugvaja. Brazilci su već duže vremena "dužni" jednu pravu, dobru, utakmicu, tako će ostati i nakon ovog turnira. Na kojem nisu uspjeli savladati Kostariku, Kolumbiju i na kraju Urugvaj.

Gledajući prilike, Urugvaj je mogao i u regularnom tijeku do gola, posebno u prvom poluvremenu, Núñez je imao veliku priliku, dok je za Brazil najbolju šansu zapucao Raphinha, točnije njegov šut je obranio Rochet. Detalj koji je obilježio drugo poluvrijeme, ali i ovu utakmicu je svakako žestoki start Nandeza na Rodrygu.

Igrač Reala je morao napustiti teren, Nandez je nakon provjere VAR-a dobio crveni karton. S igračem manje Urugvaj se obranio i na kraju slavio. Rochet je zaustavio šut Édera Militãa u prvoj seriji, dok je Douglas Luiz pogodio stativu. Brazilcima nije pomoglo niti to što nije bio precizan na drugoj strani Giménez.

Video: Urugvaj - Brazil 

Drugo veliko takmičenje zaredom, Brazil je poražen u četvrtfinalu, nakon izvođenja penala. Protivnik Urugvaja u polufinalu će biti odlična Kolumbija. Kolumbija je razbila Panamu 5:0. Strijelci su redom bili James Rodríguez, Rios, Córdoba, Díaz i Borja.

Kopirati
Drag cursor here to close