Copa America

VIDEO I Brazil u četvrtfinalu protiv Urugvaja bez Viniciusa

Jeste Brazil poveo golom Raphinhe, no u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Daniel Munoz. To je bio konačan rezultat.
Sport / Nogomet | 03. 07. 2024. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobili smo poslasticu. Bolji poznavatelji prilik u južnoameričkom nogometu znaju o čemu se radi. Nije okršaj, Argentine i Brazila, već Brazila i Urugvaja. I to već u četvrtfinalu Copa Americe.

Brazil nije briljirao u prvom krugu, protiv Kostarike je osvojio samo bod, pa je Kolumbija iskoristila svoju priliku. U međusobnom duelu je još jednom potvrdila sjajnu formu i ostala je neporažena. Tako je niz ova reprezentacije bez poraza produžen na velikih 26 utakmica.

Jeste Brazil poveo golom Raphinhe, no u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Daniel Munoz. To je bio konačan rezultat. Ono što je stvorilo dodatne probleme izborniku Brazil jeste potez Viniciusa Juniora koji je napravio veliku glupost. Još u šest minuti utakmice udario je laktom Jamesa Rodrigueza, za što je nagrađen žutim karton. Nije do kraja dobio crveni, ali svejedno neće moći igrati protiv Urugvaja.

Video: Brazil - Kolumbija 

Paragvaj je na Copi poražen za kraj od Kostarike 2:1. Kostarika je povela već u 3. minuti golom Francisca Calve, a samo četiri minute kasnije Josimar Alcocer je zabio i drugi gol. Paragvaj je u 55. minuti golom Sose smanjio na 2:1. Paragvaj je prvi put nakon 1925. izgubio sve tri utakmice u skupini.

Parovi četvrtfinala:
Argentina - Ekvador
Kanada - Venezuela
Brazil - Urugvaj
Kolumbija - Panama

Kopirati
Drag cursor here to close