Copa America

VIDEO I Razočaranje, Amerikanci bez četvrtfinala

Kolumbija i Brazil u derbiju odlučuju o prvom mjestu skupine D. Ulog je veliki, jer poraženi ide na Urugvaj, pobjednik susreta na Panamu.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2024. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest od osam putnika u četvrtfinale Copa Americe je poznato. Najveće iznenađenje se dogodilo u skupini C, domaćin turnira selekcija SAD je završila svoj nastup sa samo tri osvojena boda. Amerikanci su izgubili od Paname, na kraju i u susretu odluke, Urugvaj je bio bolji. Jedini pogodak na utakmici na utakmici u Kansas Cityju je postigao Mathias Oliveira u 66. minuti.

Video: USA - Urugvaj 

Drugo mjesto i plasman u četvrtfinale iz ove skupine osigurala je Panama što je veliki uspjeh ove selekcije. U susretu odluke, Panama je nadigrala slabu Boliviju 3:1. Do 79. minute susret je bio rezultatski otvoren, a onda su posao završili Guerrero i Lenis.

U ovom trenutku imamo kompletirana dva para četvrtfinala, to su Argentina - Ekvador i Venezuela - Kanada u gornjem dijelu ždrijeba. Kolumbija i Brazil u derbiju odlučuju o prvom mjestu skupine D. Ulog je veliki, jer poraženi ide na Urugvaj, pobjednik susreta na Panamu.

Kopirati
Drag cursor here to close