Tri boda i Meksiku

VIDEO I Rani crveni, žestoki dueli i preokret Venezuele

U nastavku je Venezuela je golovima Jhondera Cadiza u 64. i Eduarda Bella u 74. stigla do preokreta i važne pobjede na otvaranju turnira.
Sport / Nogomet | 23. 06. 2024. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivano u prvom susretu skupine B, ovogodišnje Cope, bilo je dosta uzbuđenja. Čvrstih duela, žutih i crvenih kartona, na kraju je Venezuela iznenadila kvalitetniji Ekvador 2:1. Već u 22. minuti, dobra prilika za Ekvador, Paez šutira, Romo brani, činilo se kako na odbijenu loptu ide Valencia i jedan igrač Venezuele.

Valencia je vidjelo se to u usporenom snimku 'high-kickom' udario u prsa protivničkog igrača. Uz VAR, sudac iz Kolumbije Rolanda pokazuje crveni karton igraču Internacionala. To je taj južnoamerički nogomet.

Bez obzira na crveni karton, Ekvador dolazi do prednosti. Nakon slobodnog udaraca, na odbijenu loptu je naletio Brightonov Sarmiento. U nastavku je Venezuela je golovima Jhondera Cadiza u 64. i Eduarda Bella u 74. stigla do preokreta i važne pobjede na otvaranju turnira. Pobjede možda čak i vrijedne ulaska u četvrtfinale.

Video: Ekvador - Venezuela 

U drugom susretu ove skupine, Meksiko je pred očekivano velikim brojem svojih navijača uspio slomiti otpor Jamajke koja je većim dijelom utakmice izgledala dosta dobro na terenu. Na kraju je Artega pogodio za konačnih 1:0 u 69. minuti.

U noći s nedjelje na ponedjeljak na rasporedu su utakmice skupine C. Domaćin SAD u ponoć igra protiv Bolivije, a Urugvaj u kasnijem terminu igra protiv Paname.

Kopirati
Drag cursor here to close