Novo bodovi za Jurića

VIDEO I Roma se mučila protiv Venezije, asistencija Vlašića

Preokret Rome je uslijedio tek u posljednjih 15-ak minuta. Cristante je uz malo sreće prvo pogodio za 1:1 u 75. minuti, a onda je šest poslije Pisilli sjajno skočio nakon kornera Paredesa za 2:1.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2024. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma, koju vodi Ivan Jurić, je na Olimpicu preokretom pobijedila Veneziju s 2:1. Treći je to Romin nastup pod Jurićevim vodstvom i druga pobjeda nakon što je debitirao s 3:0 pobjedom protiv Udinesea, a potom upisao i remi protiv Athletic Bilbaoa (1:1).

Danas do bodova Roma nije došla lako. Posebno blijeda bila je ekipa Rome u prvom dijelu. Gosti su osjetili kako bi mogli napraviti nešto, pa je Pohjanpalo spremio jednu loptu u mrežu na isteku prvog dijela. Prethodno je Busio
pogodio stativu. Preokret Rome je uslijedio tek u posljednjih 15-ak minuta. Cristante je uz malo sreće prvo pogodio za 1:1 u 75. minuti, a onda je šest poslije Pisilli sjajno skočio nakon kornera Paredesa za 2:1.

Video: Roma - Venezia 

Como i Verona su odigrali sjajnu utakmicu, publika je vidjela pet golova. Lorenzo Montipo je radio sjajan posao na golu Verona, spasio je u nekoliko navrata svoju ekipu, ali nije izdržao do kraja. Cutrone je šutirao i uz malo sreće uspio savladati golmana Verone. U 53. minuti je Lazović oboren u kaznenom prostoru, isti igrač je siguran s bijele točke i Verona je ponovo tu. Suslov je u samo tri minute zaradio dva žuta kartona je ostavio svoju ekipu u problemu. Cutrone i Belotti to koriste i trasiraju put Coma prema pobjedi. Lambourde je tek u sudačkoj nadoknadi smanjio na konačnih 3:2.

Svoj prvi poraz u prvenstvu upisao je Torino. U osmoj minuti utakmice na loptu Tavaresa naletio je Guendouzi. Na drugi gol se čekalo do šezdesete minute, ali je bilo prilika na jednoj i drugoj strani. Mogao je Torino do izjednačenja, ali su i gosti vrlo lako mogli povećati prednost. Ako nisu do tada jesu nakon dodavanja Isaksena i spore reakcije igrača Torina.

Na sličan način kao kod prvog gola, sada je strijelac bio Dia. Imali su gosti zicer za 3.0, nisu ga iskoristili pa su kažnjeni. Akciju Ilića i Vlašića je zaključio Adamas. U 89. minuti se sjajno pred golom Torina snašao Noslin, u trenucima kada je domaća ekipa ostala s čovjekom manje. Coco je u nadoknadi postavio konačnih Torino - Lazio 2:3.

Video: Torino - Lazio 
Kopirati
Drag cursor here to close