EURO 2024

VIDEO I Škoti na ulicama Münchena, zamalo tragedija u podzemnoj

Škoti nisu "ratoborni", ali opet moguće je da se dogode određeni problemi. Tako je na stepenicama koje vode u podzemnu željeznicu gotovo došlo do tragedije.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2024. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sada prvi dan Europskog prvenstva prolazi u znaku navijača iz Škotske. Veliki broj ih je stigao u Njemačku, na večerašnje otvaranje, dobar dio njih uopće nema ulaznice za utakmice, ali ni to nije problem. Važno je da uglavnom piva ima u potrebnim količinama.

Škoti nisu "ratoborni", ali opet moguće je da se dogode određeni problemi. Tako je na stepenicama koje vode u podzemnu željeznicu gotovo došlo do tragedije. Jedan alkoholizirani Škot je, prema priči očevidaca, pao na glavu. S obzirom na veliku količinu krvi, ozljedu kao posljedicu pada, mnogi su mislili da će biti fatalan. Srećom po ovog navijača iz Škotske, blizu je bila ekipa hitne pomoći koja je brzo došla i pobrinula se za njega.

Također treba reći kako ni Škoti nisu propustili priliku da se pojave u Hofbräuhausu, pivnici u kojoj je Hitler držao govore, gdje je počela priča o nacističkom pokretu.

Kopirati
Drag cursor here to close