EURO 2024

VIDEO I Tko hoda po krovu stadiona u Dortmundu?

"Policija je sada uhitila muškarca. Ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti za druge ljude. Još uvijek ne možemo dati nikakve informacije o identitetu muškarca niti motivu", oglasila se njemačka policija
Sport / Nogomet | 30. 06. 2024. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napokon su se pojavili detalji drame u Dortmundu koja je potrajala skoro sat vremena. Kako policija navodi, jedna maskirana osoba se popela na krov ili bolje rečeno na konstrukciju krova za vrijeme utakmice Njemačka - Danska, koja je uporno odbijala da siđe. 

Organizatorima je na ruku išla činjenica da je prvo poluvrijeme bilo prekinuto, pa je i početak drugog dijela kasnio. U jednom trenutku se moglo vidjeti kako je sudac Michael Oliver u razgovoru s dvojicom kapetana Ilkayom Gündoganom i Kasperom Schmeichelom pokazuje prema krovu. Utakmica nije ponovo prekinuta, čekao se kraj kako bi policija nekako uhitila "nepozvanog gosta".

"Policija je sada uhitila muškarca. Ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti za druge ljude. Još uvijek ne možemo dati nikakve informacije o identitetu muškarca niti motivu", oglasila se njemačka policija još u subotu navečer.

 

Kopirati
Drag cursor here to close