Problemi za Pušića i njegovu ekipu

VIDEO I U ruskim napadima uništen hotel u kojem je trebao biti smještan stručni stožer i ekipa Shakhtara

U snažnim ruskim napadima uništen je i hotel Aurora u centru grada Krivij Rih. Dvije osobe su poginule, petero ih je ozlijeđeno, dok su dvije osobe još uvijek pod ruševinama i njihova je sudbina i dalje neizvjesna.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2024. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je situacija takva kakva jeste, klubovi u Ukrajini su i dalje aktivni, igraju se prvenstvene utakmice. Neke ekipe su uspjele odigrati četiri, neke tri, dok je Dynamo Kyiv odigrao dvije utakmice. U petom kolu Shakhtar Donetsk Marina Pušića je trebao gostovati ekipi Kryvbasa međutim, odigravanje susreta došlo je pod upitnikom nakon snažne vojne ofenzive koja je sinoć krenula iz Rusije.

U snažnim ruskim napadima uništen je i hotel Aurora u centru grada Krivij Rih. Dvije osobe su poginule, petero ih je ozlijeđeno, dok su dvije osobe još uvijek pod ruševinama i njihova je sudbina i dalje neizvjesna, piše Tribuna. Isti izvor navodi da je upravo u njemu trebala odsjesti momčad Shakhtara i stručni stožer predvođen Marinom i njegovim pomoćnikom Mariom Stanićem uoči utakmice s Krivbasom

Shakhtar je u prvenstvu za sada na šest osvojenih bodova. U posljednjem kolu su poraženi od Oleksandrije 4:3, iako su nakon pola sata vodili 2:0.

Kopirati
Drag cursor here to close