Lov na minus tri

Zrinjski večeras po čudo ili za oproštaj od Europe

Nogometaše Zrinjskog u četvrtak u uzvratu play-offa za UEFA Konferencijsku ligu čeka težak posao da nadoknade tri gola zaostatka protiv Vitórije Guimarães
Sport / Nogomet | 29. 08. 2024. u 08:06 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski večeras se pred svojim navijačima ili oprašta od Europe ili pravi novi podvig koji bi mogao odjeknuti Europom. Naime, Vitoria iz Guimaraesa ima 3:0 prednosti iz prve utakmice koju brani večeras pod Bijelim brijegom.

Navijači Zrinjskog bi, vjerujemo, bili zadovoljni bilo kakvom pobjedom protiv ekipe iz puno jače, lige, no Mario Ivanković kaže da njegovi igrači i on vjeruju da mogu i puno više.

 

"Raspoloženje je dobro, spremamo se, znamo da nas čeka teška utakmica. Poslije lošeg izdanja u Portugalu i poraza nismo klonuli duhom, vjerujemo i pokušat ćemo sutra doći do što boljeg rezultata, pa čak i prolaza. Momci su svjesni koliko znači ova utakmica", rekao je jučer Ivanković.

 

Zrinjski je jučer imao problema s ozljedama nekoliko igrača.

"Imamo određenih problema, Posavec je van stroja, Ćorluka isto. Ivančić nam se povrijedio na treningu, ali nadamo se da će moći. Danas nakon treninga znati ćemo nešto više", govorio je jučer Ivanković.

 

Odgovorio je na pitanje imaju li Portugalci slabosti koje se mogu iskoristiti.

"Mislim da Vitória ne može odigrati puno bolju utakmicu nego što su odigrali gore, dok mislim da mi možemo i više i bolje i tu vidim našu šansu. Podbacili smo i daj Bože da su stekli uvid da će vrlo lako s nama poslije prve utakmice. Mi smo kroz prva dva kola u Europi pokazali da puno bolje igramo drugu utakmicu i oba puta smo nadoknadili zaostatak. Vidimo šansu u prekidima, te situacije moramo bolje iskoristiti. Ako budemo pravi, nadamo se dobrom rezultatu, a nadam se da ćemo imati i sreće", zaključio je Ivanković.

Susret između Zrinjskog i Vitórije na rasporedu je u četvrtak u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close