Teški uvjeti

Đoković u četvrtfinalu, slijedi Tsitsipas

Poveo je 3-0 u drugo setu, zaključio posao 7-5, 6-3. U četvrtfinalu ga čeka pravo iskušenje Stefanos Tsitsipas.
Sport / Ostali sportovi | 31. 07. 2024. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebao je nekih desetak, jedanaest gemova Novak Đoković da slomi otpor Dominika Koepfera. Nijemac je većim dijelom prvog seta izgledao dobro. Nije posustao ni kada je Novak poveo 3-1 u prvom setu, odmah je vratio break. U narednih deset gemova obojica tenisača su čvrsto držala svoj servis.  Niti jedna break lopta u tom periodu.

Na kraju je Novak uspio ponovo uzeti servis tenisaču iz Njemačke. U naredna tri gema drugog seta, Novak je postavio stvar na svoje mjesto. Poveo je 3-0, zaključio posao 7-5, 6-3. U četvrtfinalu ga čeka pravo iskušenje Stefanos Tsitsipas.

"Pa prije svega najteži dan kada su u pitanju uvjeti, nevjerojatna sparina, pogotovo na stadionu, ti uvjeti su zaista teški, dosta teški. Drago mi je što sam uspio da prelomim rezultat u prvom setu, u 12. gemu, na 6-5 za mene i tu uzmem break. Bio je dosta agresivan i nezgodan je protivnik. Definitivno me je izazvao na terenu i drago mi je što sam odgovorio na dobar način", rekao je Novak u izjavi za RTS, nakon meča. Naravno da se dotakao i sljedećeg protivnika.

Tsitsipas je izuzetno kvalitetan tenisač koji je svoje najbolje rezultate napravio ovdje, na ovoj podlozi. Imao sam uspjeha protiv njega, ali sam i gubio neke mečeve. Neizvjestan duel, znam što me očekuje, kao i da će biti sve teže", dodao je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close