Sve je ispalo dobro

Hijikata slavio na terenu, djevojka proživjela dramu

"Postoje puno važnije stvari od mog teniskog meča. Čini se da je to zapravo realnost života u ovoj zemlji, što ponekad nije dobro", rekao je Hijikata
Sport / Ostali sportovi | 31. 08. 2023. u 09:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Težak dan na US Openu je iza australskog tenisača Rinkyja Hijikate. U prvom kolu ovaj 111. tenisač svijeta, koji je na turnir ušao s pozivnicom organizatora, pobijedio je Rusa Pavela Kotova 7-5, 5-7, 6-3, 7-5 u meču koji je trajao četiri sata, ali odmah nakon meča saznao je uznemirujuću vijest. Riječ je bila o pucnjavi na Sveučilištu Sjeverne Karoline u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a gdje njegova djevojka studira.

"Izašao sam s terena i vidio da je došlo do pucnjave na Sveučilištu, što mi je bacilo sjenu na pobjedu. Prije svega želim poslati misli i molitve svima u Chapel Hillu jer to nije nešto što želite čuti i vidjeti. Postoje puno važnije stvari od mog teniskog meča. Čini se da je to zapravo realnost života u ovoj zemlji, što ponekad nije dobro", rekao je Hijikata nakon meča koji je već u trećem kolu. Australac je deklasirao Mađara Fucsovicsa u tri seta, neočekivano 6-1, 6-2, 6-1.

Kopirati
Drag cursor here to close