Rus o Sinneru

Medvedev: Zamisli, pronađu ti kokain u krvi, ti kažeš da ništa ne znaš

"Samo on zna što se točno dogodilo, a ja se nadam da će ovakva situacija biti ista za svakog igrača, da se svatko može braniti jer su pravila malo nejasna. Doping slučajevi me pomalo plaše", kaže Medvedev.
Sport / Ostali sportovi | 28. 08. 2024. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jannik Sinner je i dalje očekivano u centru pažnje na ovogodišnjem US Openu. O njemu pričaju novinari, tenisači, jer je ipak tema poprilično osjetljiva u teniskim krugovima. Talijan dva puta bio pozitivan na doping testu, ali je prošao bez suspenzije. Neki tenisači nisu previše komentirali, neki su bili poprilično oštri. Jedan od njih je Daniil Medvedev koji je bio poprilično oštar.

Rus je prošao u drugo kolo, u četiri seta je eliminirao Dušana Lajovića. Na presici nakon meča novinari su i Medvedeva upitali o Sinnerovom slučaju.

"Samo on zna što se točno dogodilo, a ja se nadam da će ovakva situacija biti ista za svakog igrača, da se svatko može braniti jer su pravila malo nejasna. Doping slučajevi me pomalo plaše. On je znao što se dogodilo pa se je uspio obraniti. Zamislite nekog tenisača iz prvih 100 na svijetu koji dobije e-mail, a u njemu kažu kako je bilo kokaina u njegovoj krvi. Dođeš kod njih i kažeš ‘Nikad nisam ništa uradio u životu, ne znam kako je to dospjelo tamo‘. Kada ne znaš, možeš biti suspendiran. To je malo zeznut dio, ali takva su doping pravila. Kao što sam rekao, samo se nadam da će biti ista pravila za svakog igrača", rekao je Medvedev.

Kopirati
Drag cursor here to close