Just stop oil

VIDEO I Organizatori se plašili, prekid se dogodio

Muškarac i žena upali su na teren broj 18, pa se odlučili baciti narančaste konfete i puzzle po travnatom terenu i prisilili suca da prekine susret. Jedan je potom sjeo na teren,
Sport / Ostali sportovi | 06. 07. 2023. u 01:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ono čega su se organizatori plašili se dogodilo trećeg dana Wimbledona. Muškarac i žena s natpisom "Just stop oil" prekinuli su meč Grigora Dimitrova i Shoa Shimabukure.

Kao da organizatorima Wimbledona vrijeme ne stvara dovoljno problema (u utorak se igralo samo na terenima pod krovom, a mečevi su pomaknuti i u srijedu), za kaos su se pobrinuli i prosvjednici.

Muškarac i žena upali su na teren broj 18, pa se odlučili baciti narančaste konfete i puzzle po travnatom terenu i prisilili suca da prekine susret. Jedan je potom sjeo na teren.

Na majici im je bio natpis "Samo zaustavite naftu". Ta udruga, koja se bavi promicanjem zaštite ekologije, u priopćenju je navela da "ne može prepustiti sljedećoj generaciji da pokupi dijelove".

Video: Kako je to izgledalo na terenu 

Britanski Guardian uspio je doći do prosvjednika, a navodno se radi o 68-godišnjoj Deborah, umirovljenoj učitelji iz Londona, i 66-godišnjem Simonu, umirovljenom glazbeniku iz Manchestera.

Policajci su ispratili par s terena, a oni su to mirno prihvatili, bez opiranja:

"Naši političari su kriminalci, oni sve uništavaju. Za deset godina Wimbledon neće sličiti na ovo", poručila je Deborah za novinare Guardiana pri izlasku s terena.

Kopirati
Drag cursor here to close