Fly fishing

Otvoreno prvenstvo u mušičarenju na Buni

U nedjelju 25. kolovoza održat će se Otvoreno prvenstvo SRS Bosne i Hercegovine u mušičarenju - Fly fishing za juniore u Blagaju staza "Buna".
Sport / Ostali sportovi | 23. 08. 2024. u 15:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 25. kolovoza održat će se Otvoreno prvenstvo SRS BiH u mušičarenju - Fly fishing za juniore u Blagaju staza "Buna", u organizaciji Sportsko ribolovnog Saveza BiH i domaćina natjecanja USR "Neretva 1933" Mostar.

Udruženje je organiziralo akciju čišćenja i uređenja područja na kojem će biti organizirano natjecanje, a za isto su dobili podršku Grada Mostara i komunalne službe.

Organizacijski odbor je donio odluku o zabrani obavljanja sportskog ribolova dana 24. kolovoza i 25. kolovoza (subota i nedjelja) na dijelu rijeke Bune, na lokalitetu od ušća Bunice u Bunu do Roginovca iznad restorana Laks, jer će se na tom dijelu održavati natjecanje i biti će postavljena takmičarska staza.

Za navedeno natjecanje prijavio se 21 natjecatelj, od kojih je 7 domaćih predstavnika.

Natjecanje se odvija po Pravilniku Sportsko ribolovnog Saveza za disciplinu "Ulov ribe vještačkom mušicom". Po završetku natjecanja, nakon objave rezultata prvak stječe zvanje "Šampion BiH za 2024. godinu", a pet prvoplasiranih natjecatelja ovog prvenstva postaju   reprezentativci Bosne i Hercegovine i stječu pravo sudjelovanja na međunarodnim natjecanjima.

Svim natjecateljima želimo puno sreće u natjecanju uz ribarski pozdrav – Bistro!

Kopirati
Drag cursor here to close