Poznati parovi četvrtfinala

Sinner protiv Medvedeva u finalu prije finala

De Minaur u četvrtfinalu ide na Jacka Drapera, dok je protivnik Taylora Fritza Saša Zverev. Posljednji par čine iskusni Dimitrov i Tiafoe.
Sport / Ostali sportovi | 03. 09. 2024. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompletirani su parovi četvrtfinala na ovogodišnjem US Openu. U muškoj konkurenciji se izdvajaju dva meča. U ovom trenutku možda i finale prije finala predstavlja okršaj Jannika Sinnera i Daniila Medvedeva. Osvajač Australian Opena (Sinner), tek je drugi put izborio plasman među osam u New Yorku, dok je Medvedev ovaj turnir osvajao i igrao u finalu.

Sinner je imao težeg protivnika u osmini finala, ali je ipak slavio u tri seta. Tommy Paul je imao u prvom setu 4-1, u drugom je držao korak, ali je oba seta Sinner dobio u tie breaku. U trećem Paul više nije imao šanse.

"Bio je ovo težak meč, logično, vidjeli ste, ali vjerujem da mogu da igram bolje i nekako se uvijek trudim da napravim taj dodatni korak. Ipak, imao sam teškog protivnika jer se odlično kreće i zna da poveže igru. Sretan sam zbog ove pobjede", poručio je prvi reket svijeta.

Video: Jannik Sinner - Tommy Paul 

Alex De Minaur je uspio izboriti treće četvrtfinale zaredom na Grand Slam turnirima, nakon Roland Garrosa i Wimbledona. U osmini finala je kroz četiri seta eliminirao zemljaka Jordana Thompsona. Thompson je dobio drugi set nakon što je u prvom ostao na nuli. U četvrtom je vodio 3-1 i imao je 40:0 na svoj servis. De Minaur je imao tri break lopte za 5-4, na kraju je presudio njegov treći break za 6-5.

" Imam toliko poštovanja prema Thommou. On mi je bio kao veliki brat i učinio je mnogo za mene. On je pakleni takmičar, suigrač u Davis Cupu i jedva čekam da još puno puta dijelim teren s njim", istakao je nakon meča De Minaur.

De Minaur u četvrtfinalu ide na Jacka Drapera, dok je protivnik Taylora Fritza Saša Zverev. Posljednji par čine iskusni Dimitrov i Tiafoe.

Kopirati
Drag cursor here to close