Nevjerojatna lakoća osvajanja

Świątek; Kada radim bilo šta, želim da to radim 100 posto

"Izgubila sm servis na početku, ali sve ostalo je bilo prilično dobro, mada nije bilo lako kao što rezultat pokazuje", rekla je Iga Świątek.
Sport / Ostali sportovi | 09. 06. 2024. u 00:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatna lakoća pobjeđivanja ili nevjerojatna dominacija tenisače iz Poljske. Tri titule zaredom na Roland Garrosu. Četiri u posljednjih pet godina. Identičnu stvar je napravila Justin Henin koja je 2003. godine prvi put uzela naslova, onda je dodala još tri zaredom od 2005. do 2007. godine.

"Ovo mi mnogo znači, nadrealan turnir za mene, počev od onog meča s Osakom u drugom kolu. Ponosna sam na sebe, očekivanja i pritisak su bili visoki, sretna sam što sam uspjela da se izborim sa svime. Ovo je finale i bez obzira na sve pritisak je prisutan, zato mislim da sam odigrala dobar meč. Izgubila sm servis na početku, ali sve ostalo je bilo prilično dobro, mada nije bilo lako kao što rezultat pokazuje", rekla je Iga Świątek. Igu je netko od novinara upitao, koliki je perfekcionista u životu?

"Kada radim bilo što, želim da to radim 100 posto. Kada si perfekcionista, onda si to u svakoj sferi života. Svodi se na to da daješ maksimum stalno i da nekad ne možeš da se otreseš toga da mora da bude savršeno. To pomaže da se bude bolji, ali može da bude i teret, trudim se da pronađem ravnotežu. Nismo na terapiji, izvinite ", pojasnila je Świątek.

Kopirati
Drag cursor here to close