Ostaje bez nastupa u finalu

Tamberi završio u hitnoj, povraćao krv!

Tamberi se pojavio u kvalifikacijama.Bez problema je preskočio 2.20 i 2.24, što je bilo dovoljno za prolaz u finale. Međutim, par sati prije finala, ponovo se oglasio na društvenim mrežama. Ponovo je u bolnici.
Sport / Ostali sportovi | 10. 08. 2024. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olimpijski pobjednik u skoku u vis iz Tokija, Talijan Gianmarco Tamberi upitan je za večerašnje finale. Od samog početka je u problemima.
Velika atletska zvijezda, pravi showman, završio je u bolnici. Na ceremoniji otvaranja je izgubio vjenčani prsten, a onda je pred početak atletskih takmičenja završio u bolnici.

S velikim ambicijama je čekao i nastup u Parizu, no u nedjelju je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz bolničkog kreveta. Nevjerojatno... Ovo ne može biti istina. Osjetio sam probadajuću bol u boku. Hitna, CT, ultrazvuk, krvna slika. Vjerojatno bubrežni kamenac. I sada, tri dana prije događaja za koji sam sve žrtvovao, ležim u krevetu, bespomoćan, s temperaturom od 38.8 stupnjeva", napisao je prije nekoliko dana.

Ipak, Tamberi se pojavio u kvalifikacijama.Bez problema je preskočio 2.20 i 2.24, što je bilo dovoljno za prolaz u finale. Međutim, par sati prije finala, ponovo se oglasio na društvenim mrežama. Ponovo je u bolnici.

"Bol koju osjećam ovog jutra je strašna. Dok zbog fizičkog stanja osjećam fizičku bol, osjećaj da danas neću moći nastupiti je još gori. Nakon što sam danas ujutro dva puta povraćao krv, odvezen sam na hitnu. Podvrgnut sam brojnim testovima te ću vam javiti kada saznam rezultate. Hvala vam svima na porukama podrške. Ovaj dan mi je umjesto jednog od najljepših dana u životu postao noćna mora", napisao je Tamberi na svom Instagram profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close