Nitko nema snimak

Udala se kćerka Michaela Schumachera i tata je bio na vjenčanju?

Prema informacijama Bilda, na vjenčanju su bile angažirane razne kompanije u organizaciji, a svi zaposlenici morali su odložiti mobitele prije ulaska na imanje.
Sport / Ostali sportovi | 30. 09. 2024. u 01:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gina Schumacher, kći legendarnog Michaela, udala se u subotu na Mallorci za dugogodišnjeg partnera Iaina Bethkea. Prema pisanju Daily Maila, ceremonija se odvila na španjolskom otoku u luksuznoj obiteljskoj vili, čija se vrijednost procjenjuje na više od 30 milijuna eura, a koju su Schumacheri kupili od Florentina Péreza, predsjednika Real Madrida. Na vjenčanju je bio i Ralf Schumacher, njen stric i mlađi brat legendarnog vozača Formule 1.

Prema informacijama Bilda, na vjenčanju su bile angažirane razne kompanije u organizaciji, a svi zaposlenici morali su odložiti mobitele prije ulaska na imanje kako ne bi fotografirali obiteljske privatne sobe i prostorije. Ujedno, isti medij u zadnjem dijelu teksta spominje i potencijalno prisustvo samog Michaela na vjenčanju svoje kćeri.

"Je li Schumi zaista bio prisutan na vjenčanju u subotu? Moguće. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u vrtu, gdje su bili ostali uzvanici, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem obiteljskom krugu od povjerenja", stoji u Bildovom tekstu.

26-godišnja Gina se bavi konjičkim sportom i živi u Švicarskoj. U više je navrata govorila o tome kako je taj sport pomogao njoj i majci Corrini da se nose s očevom teškom ozljedom. Govoreći za She's Magazine 2019. godine, Corinna i njezina kći rekle su da dok Mick ide očevim stopama s trkaćom karijerom, a da su one velike zaljubljenice u jahanje.

U njihovu posjedu je ranč u švicarskom gradu Givrinsu, koji je Michael poklonio Corinni 2005. godine za desetu godišnjicu braka, a majka i kći ondje organiziraju jahačka događanja.

Djetinjstvo je provela daleko od svjetla reflektora jer je njezin otac bio zaštitnički nastrojen i pazio je na to kako će mu djeca odrastati. Gina Maria je osvojila više natjecanja tijekom posljednjih godina, uključujući FEI Svjetsko prvenstvo u Švicarskoj 2017. godine. Godinu dana kasnije osvojila je zlatnu medalju na Cavalliju u New Reining Associationu i bila je prva na Svjetskom prvenstvu za juniore.

Teška skijaška nesreća, u kojoj je Michael zadobio vrlo ozbiljne ozljede glave, dogodila se u prosincu 2013. godine, a njegova kći, koja je sada uplovila u bračnu luku, tada je imala 16 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close