Hurkacz prejak

VIDEO I Nadal se oprostio od turnira u Rimu

Hurkacz, deveti tenisač na svijetu i sedmi nositelj u Rimu, pobijedio je nakon 93 minute igre. Kao rijetko tko je rezultatski razbio Nadala na njegovog omiljenoj vrsti podloge.
Sport / Ostali sportovi | 11. 05. 2024. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako sezona prolazi, tako se polako Rafael Nadal oprašta od pojedinih turnira. Nakon Madrida, na red je došao Rim. U prvom kolu Rima Nadal je nakon tri seta svladao belgijskog igrača Zizou Bergsa, 108. tenisača na svijetu, ali u prvom idućem meču nije imao nikakve šanse.

Hurkacz, deveti tenisač na svijetu i sedmi nositelj u Rimu, pobijedio je nakon 93 minute igre. Kao rijetko tko je rezultatski razbio Nadala na njegovog omiljenoj vrsti podloge. Jeste Rafa imao neke svoje prilike, u prvom gemu čak pet break lopti, nije ih iskoristio. Sa svakim narednim gemom je bilo teže.

"Vidite i sami na terenu koliko je bilo teško. Ako gledam u jednom smjeru, mogu reći - OK nisam spreman, ne igram dovoljno dobro. A tu je trenutak kada moram odlučiti da li da igram Roland Garros ili ne. Drug smjer je da prihvatim kako trenutno igram danas i da radim kako bi moja igra izgledala puno bolje za dva tjedna. Odluka oko nastupa u Roland Garrosu još uvijek "čista", još uvijek nisam odlučio. Ipak, bliži sam tome da idem na Roland Garros i tamo pokušam dati sve od sebe.
Imam manjih problema, ali nisu takvi da ne zaigram na turniru koji mi je najvažniji u karijeri. Vidjet ćemo kakav ću biti mentalno", rekao je nakon meča Nadal. Veliki broj njegovih fanova, ljubitelja tenisa je odlučio pozdraviti odlazak Rafe sa ovog turnira. Slika je fenomenalna.

Video: Nadal napušta teniski kompleks 

.

Kopirati
Drag cursor here to close