QB Dolphinsa

VIDEO I Nesretni Tua: Treći put zaradio potres mozga

Samo u posljednje tri godine, ovo mu je treći put da je na terenu zaradio potres mozga. Dva puta se radilo o ozljedama prvog stupnja, dok je onaj iz prosinca 2022. godine bio jako neugodan, zbog njega je morao propustiti ostatak te iste sezone.
Sport / Ostali sportovi | 13. 09. 2024. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj čovjek definitivno nema sreća. Tua Tagovailoa Quarterback Miami Dolphinsa morao je još jednom u svojoj karijeri napustiti teren zbog ozljede, odnosno zbog potresa mozga koji je pretrpio nakon sudara s igračem Buffala Damarom Hamlinom. Igrala se posljednja četvrtina, krenula je akcija u kojoj je zadržao loptu i krenuo trčati prema naprijed, ali se sudario glavom s protivničkim igračem.

Tua je pokušao da se ustane, ali nije znao gdje se nalazi i uslijedila je drama. Ipak, kasnije je rečeno da je sam izašao s terena i da je svjestan svoje okoline

Od studenog 2019. godine, do danas, Tua je doživio nekoliko izuzetno teških ozljeda. Samo u posljednje tri godine, ovo mu je treći put da je na terenu zaradio potres mozga.

Dva puta se radilo o ozljedama prvog stupnja, dok je onaj iz prosinca 2022. godine bio jako neugodan, zbog njega je morao propustiti ostatak te iste sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close