Senzacija Roland Garrosa

VIDEO I Paolini: Lagana sam osoba, ništa posebno

Paolini je ove godine osvojila Dubai, nikada nije prošla drugo kolo Roland Garrosa. Do sada je u karijeri, tek jednom igrala osminu finala na Grand Slam turnirima.
Sport / Ostali sportovi | 07. 06. 2024. u 00:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Negdje se neka priča morala dogoditi. Neko iznenađenje. Ipak je ovo Grand Slam turnir, ipak je ovo Roland Garros. U kojem je ove godine bilo više kiše nego ikada. Uvjeti, podloga, igralo se puno mečeva pod krovom, u kasnim terminima. I na kraju smo dobili veliko iznenađenje kod tenisačica.

Ona se zove Jasmine Paolini. Treća Talijanka u Open eri koja će igrati u finalu Roland Garrosa, nakon Francesce Schiavone i Sare Errani. Paolini je ove godine osvojila Dubai, nikada nije prošla drugo kolo Roland Garrosa. Do sada je u karijeri, tek jednom igrala osminu finala na Grand Slam turnirima.

Video: Paolini - Andreeva 

"Mnogo sam sretna, sjajno je biti u finalu Grand Slam turnira, izgleda nemoguće ali je istinito. Lagana sam osoba, ništa posebno, normalna sam, to sam ja. Počela sam da se bavim tenisom s pet godina i zaljubila se. Dobro se osjećam kada igram tenis. Sada kada me pitate jesam li sebe zamišljala ovdje, ne znam. Gledala sam finala, druge tenisačice iz Italije, kako osvajaju titule, ali da to budem ja... Željela sam, ali bilo je teško. Sada je to za mene nešto ludo, sretna sam i iznenađena. Za mene je iznenađujuće da vidim Noletov intervju kada je sa sedam godina rekao kako želi da osvoji Wimbledon. Za mene je to nešto nevjerojatno, ja to nisam mogla. Ili Janik kada je s 15 godina rekao da želi da bude broj 1. Ja sam sada ovdje i mnogo sam sretna, ali malo sam drugačija osoba", pojasnila je Paolini.

Kopirati
Drag cursor here to close