Bolja od Simone Biles

VIDEO I Samba na parteru, Brazilka Andrade zlatna

Andrade je za svoju izvedbu danas dobila ocjenu 14.166 što je bilo dovoljno za prvo mjesto, ali i njeno šesto olimpijsko odličje u karijeri.
Sport / Ostali sportovi | 05. 08. 2024. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rebeca Andrade i njena izvedba danas na parteru. Još jedan od onih velikih, sjajnih trenutaka u Parizu. Osvojila je Rebeca dva srebra, u višeboju i preskoku, ekipno je bila treća i onda je došao današnji nastup. Uspjela je ugrabiti zlato ispred Simone Biles, što rezultatu Brazilke daje posebnu težinu.

Andrade je za svoju izvedbu danas dobila ocjenu 14.166 što je bilo dovoljno za prvo mjesto, ali i njeno šesto olimpijsko odličje u karijeri čime je postala najuspješnija brazilska olimpijka. Sada ima dva zlata, tri srebra i broncu.

Simone Biles je završila kao druga s 14.133. Amerikanka je dohvatila četvrtu medalju, nakon što je slavila u višeboju, ekipnoj konkurenciji te preskoku. Biles sada ima 11 olimpijskih odličja u karijeri pri čemu sedam zlata.

Video: Natup Rebece Andrade 

Broncu je osvojila još jedna Amerikanka, Jordan Chiles s ocjenom 13.766. Za Chiles je to treće olimpijsko odličje u karijeri nakon ekipnog zlata u Parizu te ekipnog srebra u Tokiju.

Kopirati
Drag cursor here to close