STLRH

Završena liga rekreativaca Hercegovine, ekipa Gruda najbolja

Nakon dosta uzbuđenja i sjajnih mečeva, proteklog vikenda je zaključeno još jedno izdanja stolnoteniske lige rekreativaca Hercegovine.
Sport / Ostali sportovi | 02. 07. 2024. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda mečevima spuštena je zavjesa na stolnotenisku ligu rekreativaca Hercegovine (STLRH) za 2024.godinu. Ove sezone je nastupilo deset ekipa, njih šest se plasiralo u doigravanje.

Dvije prvoplasirane ekipe iz regularnog dijela su izborile plasman u polufinale (Ljubuški i Grude), dok su se preostala dva putnika u polufinale dobila nakon razigravanja. Polog je eliminirao Blagaj 3-1, ekipa "TO Serve" je istim rezultatom savladala "Pardon". Polufinalni okršaji su ponudili dosta uzbuđenja.

Ekipa "TO Serve" je iznenadila neporaženi Ljubuški 3-2. Poraženom sastavu nisu bile dovoljne niti dvije pobjede njihovog najboljeg igrača Igora Banožića. U drugom polufinalu su Grude zaostatak od 1-2 uspjele pretvoriti u trijumf 3-2. Na kraju je upravo ekipa Gruda osvojila naslova prvaka. U finalu su slavili 3-1. Ovo je njihov prvi naslov.

1.mjesto: GRUDE (Deno Tomas, Mate Marić i Frano Glavaš)
2.mjesto: TO SERVE (Damir Musa, Damir Oršolić i Zdenko Komadina)
3.mjesto: POLOG (Mirko Ivanković, Slaven Ramljak i Mario Ivanković)
3.mjesto: LJUBUŠKI (Igor Banožić, Ivan Boras i Željko Grbavac)

Najbolji igrač: Igor Banožić, bez poraza (ekipa Ljubuški)
Najbolji dubl: Grbavac/Boras, bez poraza (ekipa Ljubuški)
Specijalna nagrada: Damir Oršolić (izniman doprinos STLRH)
Specijalna nagrada: Filip Palameta (Najbolji sudac)

U odnosu na prošlu sezonu STLRH-a, par igrača je izgubilo pravo nastupa, jer su pronašli klub, što je dokaz velikog napredovanja svih igrača, kao i same stolnoteniske lige rekreativaca. Naredne sezone je planirana  pojedinačna Liga. Realizaciju ovosezonskog izdanja pomogao je glavni sponzor BH Telecom.

Kopirati
Drag cursor here to close