Za početak + 16

Rukometaši Zrinjskog sigurni na otvaranju sezone

Ovaj rezultat je samo potvrdio ambicije rukometaša Zrinjskog koji i dalje imaju izuzetno mladu ekipu, sastavljenu od igrača koji su prošli sve mlađe kategorije kluba.
Sport / Rukomet | 29. 09. 2024. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši SRK Zrinjski ostvari su uvjerljivu pobjedu na otvaranju nove sezone u Prvoj ligi FBiH - skupina Jug. Na domaćem terenu Zrinjski nije imao problema protiv ekipe Rvacka iz Livna. Već nakon prvog poluvremena Zrinjski je imao prednost 21:10, na kraju je to bilo 39:23.

Kod Zrinjskog su se istakli Cvitanović sa 6 golova, Džidić i Brkić su dodali po 5. Kod gostiju se istakao Jakov Vrdoljak s 10 pogodaka. Ovaj rezultat je samo potvrdio ambicije rukometaša Zrinjskog koji i dalje imaju izuzetno mladu ekipu, sastavljenu od igrača koji su prošli sve mlađe kategorije kluba.

Nakon utakmice trener Bernard Mandarić je dao svoje viđenje utakmice.

"Znali smo protiv koga igramo, pripremali smo se danima za ovaj susret. Ima nekih stvari s kojima sam prezadovoljan, ima nekih koje moramo malo popraviti. Međutim, treba uzeti u obzir da je nekoliko novih igrača, da se ekipa uigrava, vjerujem da će iz utakmice u utakmicu to izgledati sve bolje. Drago mi je što se publika u dvoranu vraća, što su ljudi vidjeli da se dobre stvari rade u klubu. Vjerujem da će iz utakmice u utakmicu biti bolja atmosfera i da će gledatelji prepoznati naš trud".

Kopirati
Drag cursor here to close