Jednog udario i bacio u rijeku

Buturović polje - napao maloljetne osobe, jednog udario i bacio u rijeku

16-godišnjak je zadobio dva udarca u glavu pri čemu je izgubio svijest. Takvog ga gura u rijeku.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2024. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na lokalnom kupalištu u Buturović polju je oko 14h muškarac fizički nasrnuo na više maloljetnih osoba na lokalnom kupalištu na rijeci Neretvici.

Kako kaže Jasmin Hakalović, otac pretučenog dječaka, lokalnom kabadahiji je smetala dječija igra.

''Njih dvojica su se igrala. To je kupalište gdje je preko 15 do 20 djece svaki dan na njemu. Drama se dogodila oko 14 sati kada je iz čista mira, kabadahija V.H. počeo udarati djecu. Nakon što je mog sina istukao, istog je bacio u rijeku a zna da je on neprivač. Kako bi se osjećao nesigurno jer je ista osoba rekla meni da dođem pa da vidim i ja kao i mene bi istukao. Nije isti priveden od strane policije već samo dao izjavu kao i svi mi. On živi i radi u Njemačkoj. Tu je sad trenutno na godišnjem odmoru. Vjerujte mi on je malog udario dva puta onesvijestio ga i bacio u rijeku'', rekao je za Crna Hronika Hakalović.

Rekao je da ovo nije prvi put da pravi probleme, te da će ga tužiti, jer kako smatra ovaj napad je pokušaj ubojstva.

''16-godišnjak je zadobio dva udarca u glavu pri čemu je izgubio svijest. Takvog ga gura u rijeku. Imam 10 svjedoka za ovo. Mali ima strah i traumu, ne govori, ne želi ići na kupanje, strah ga da ga ponovo ne izudara'', dodaje Jasmin Hakalović za Crnu Hroniku.

Iz Hitne pomoći navedeno je da se javila maloljetna osoba uz pratnju oca, zbog napada od strane druge i guranja u rijeku.

''Udaranje, rušenje, udaranje nogom, savijanje, grebanje od drugog lica. Lice svjesno, komunikativno, vidljiva ogrebotina na desnoj usni. O svemu obaviješten MUP HNK'', napisao je dežurni liječnik Doma zdravlja u Konjicu.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić jutros nije imao onformacije za javnost o ovom događaju.

Inače, na stranicama mUP-a HNŽ-a objavljeno je da su u županiji u protekla 24 sata iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja i to po jedan na području Konjica, Neuma i Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close