Pretučeni 15-godišnjaci

Novi napad u Mostaru - pet mladića napalo dvojicu, jedan već uhićen

U Mostaru su 15-godišnjaci napadnuti od pet osoba koje su izašle iz VW Pola i nanijele im lakše tjelesne ozljede
Vijesti / Crna Kronika | 02. 09. 2024. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Jedna osoba lišena je slobode i zadržana nakon sinoćnjeg napada na dvojicu mladića", potvrđeno je za Bljesak.info iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Sinoć oko 23 sata, u Centru 2 u ulici Ante Starčevića pet osoba napalo dvojicu mladića.

Prema riječima očevidaca automobil sive boje se zaustavio nasred ceste, a iz njega su izašli napadači mlađe životne dobi, okružili mladiće koji su se nogostupom kretali u smjeru hotela Ero, te im nanijeli ozljede neutvrđenog stupnja.

Napadači su se nakon napada vozilom udaljili u nepoznatom pravcu.

''Hitnom reakcijom po prijavi i operativnim radom policija je ubrzo pronašla vozilo koje su osumnjičeni koristili i jedna osoba lišena slobode o čemu je upoznato Županijsko tužiteljstvo HNŽ. U tijeku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim'', potvrđeno nam je.

Oglasila se i policija.

"1.9.2024.godine u 23,00 sati PU Mostar je obaviještena od strane građana kako su dvije muške nepoznate osobe fizički napadnute od strane grupe nepoznatih osoba u ulici Ante Starčevića u blizini zgrade Županijskog tužiteljstva Mostar.

Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su se M.S.(2009) i M.Š.(2009) oba iz Mostara pješke kretali pomenutom ulicom kada se pored njih zaustavilo vozilo marke VW Polo iz kojeg je izašlo pet nepoznatih osoba koje su ih, ničim izazvani, počele udarati šakama i nogama te im nanijeli lakše tjelesne ozljede.

Radom na terenu djelatnici policije su došli do saznanja i pronašli pomenuto vozilo i vozača, a radi se A.M.(2002) iz Mostara. Osoba je lišena slobode a o svemu je upoznat tužitelj", stoji u priopćenju mostarske policije.

Kopirati
Drag cursor here to close